Ga je binnenkort verhuizen? 
Verhuizen is een hele klus en kan soms best lastig zijn, daarom denken wij graag mee. Om een verhuizing soepel te laten verlopen hebben wij een aantal verhuistips op een rij gezet.

verhuizen1 verhuis2 verhuis1

Tip 1: Begin op tijd
Begin met inpakken als je de verhuisdozen hebt, als je elke dag een paar dozen inpakt, verdeel je het werk en houd je het overzichtelijk.

Tip 2: Organisatie
Pak elke kamer afzonderlijk in, gebruik het liefst voor elke kamer aparte kleuren stickers. Handig voor als je gaat uitpakken. Op de dozen schrijven wat er in zit of de dozen nummeren, dit draagt bij aan de efficiëntie van het in- en uitpakken.

Tip 3: Opmeten
Bekijk van te voren of alles door de deur kan, dit voorkomt frustratie en scheelt een hoop tijd.

Tip 4: Belangrijke details
Zet kleine planten bij elkaar in een verhuisdoos. Houd belangrijke documenten in de handbagage en verhuis een wasmachine alleen met vastgezette trommel.

Tip 5: Vulmateriaal
Om te voorkomen dat objecten in dozen gaan verschuiven kan je de dozen vullen met vulmateriaal. Bijvoorbeeld oude kranten of oud foldermateriaal.

Tip 6: Brandbare goederen
Brandbare of licht ontvlambare vloeistoffen en spuitbussen mag je niet inpakken. Deze kan je beter apart houden, dit om veranderingen in temperatuur en druk te voorkomen.

Tip 7: Wijzig op tijd je adres
Het is van groot belang om je nieuwe adres op tijd te wijzigen bij allerlei instanties, dit voorkomt dat je post niet naar het oude adres wordt gestuurd en je belangrijke post mist. Denk hierbij aan verzekeringen, energiemaatschappij, de bank etc.

Tip 8: Checklist
Maak van tevoren een checklist, print hem uit en streep door wat je al hebt gedaan en kijk wat je nog moet doen. Wel zo handig om niet op het laatste moment voor verrassingen te komen staan.

Tip 9: Hulp van experts
Vraag experts voor het sjouwen van zwaardere spullen en (de)montage van grotere objecten. Houd er rekening mee dat u de koelkast en vriezer een dag van te voren al ontdooit.

Tip 10: Kennismaken met de nieuwe buren
Maak kennis met je nieuwe buren, stel hen op de hoogte van eventueel aan te komen klus overlast.

Én last but not least, geniet van je nieuwe woning!

0
Klussen succesvol afgerond
0
Studenten
0,1
Beoordeling van onze klanten