Betaalbaar verhuizen in Rotterdam?

VRAAG EEN OFFERTE AAN!
0
Klussen succesvol afgerond
0
Studenten
0,1
Beoordeling van onze klanten

Verhuisbedrijf Rotterdam

Op dit moment staan er alleen al meer dan 5.000 woningen te koop in de internationale havenstad Rotterdam. Al met al kan er dus aangenomen worden dat de ruim 600.000 inwoners van deze mooie havenstad regelmatig verhuizen.

Sjouwstudent staat als uw verhuizer en verhuisservice Rotterdam voor betaalbaar verhuizen voor elke inwoner. Ook beschikken wij daarbij over allerhande verhuismaterialen. Dus u hoeft zich geen zorgen te maken over steekwagens, hondjes, verhuisdekens en spanbanden. Daarnaast zijn met name in Rotterdam veel klanten van het ‘niet lullen, maar poetsen’, waardoor klanten soms zelf ook de handen uit de mouwen steken. Wij werken graag samen met deze klanten bij de particuliere of zakelijke verhuizing in Rotterdam.

Ook zakelijk gezien zijn er een hoop transacties, met name op de bedrijventerrein Spaanse Polder, het stadshavengebied en de 11 andere bedrijfsterreinen. En dan hebben we het nog niet eens over de minder complexe, maar zware verhuizingen van bijvoorbeeld grote meubels. Als Sjouwstudent, uw verhuisbedrijf in Rotterdam, zijn we dus niet alleen in de buurt gevestigd, maar ook continue zaken aan het verhuizen voor onze klanten uit Rotterdam.

Waarom? Daarom!

  • Betaalbaar verhuizen voor iedereen
  • Speciaal geselecteerde, enthousiaste Sjouwstudenten
  • Vlotte en duidelijke communicatie
  • Snel en vrijblijvend een heldere offerte
  • Inzetbaar voor zowel grote als kleine verhuizingen

Zo werkt Sjouwstudent:

1. Contact

Neem contact op!

2. Datum

We plannen een schikkende datum!

3. Uitvoering

Wij voeren de klus uit volgens de afspraken!

4. Betaling

De factuur ontvangt u binnen een week na uitvoering

Meer verhuizing Rotterdam

U weet nu wat we kunnen bij uw zoektocht naar een verhuisbedrijf in Rotterdam. Bekijk ook eens onze verhuizen checklist, de pagina speciaal voor bedrijfsverhuizingen en de kosten die zoal bij een verhuizing komen kijken. Of misschien wilt u wel een diepvriezer verhuizen? Of een kast?

Een klant aan het woord

Klus te klaren?

VRAAG EEN OFFERTE AAN!

Portfolio