Schoffelstudent krijgt een grote broer: Studentenkracht!

Het is inmiddels alweer bijna 5 jaar geleden dat wij, Fred en Martijn met het Schoffelstudent avontuur zijn begonnen. We hebben de afgelopen jaren veel werk verzet en zijn nu toe aan de volgende stap. We zijn super enthousiast dat we het nieuws na maanden van ontwikkeling met jullie kunnen delen. Hieronder lees je ons verhaal:

Schoffelstudent
5 jaar geleden begonnen we met het tuingereedschap van onze ouders en een rode fiat cinquecento aan het opbouwen van ons bedrijf. Soms werden we voor gek verklaard, maar met de naam Schoffelstudent hebben we in ieder geval bij heel wat mensen een lach op hun gezicht getoverd. We hebben meer dan duizend klanten blij kunnen maken met onze diensten en nog veel meer klussen tot een goed einde gebracht. Het werk varieerde van een paar uurtjes schoffelwerk, tot het aanleggen van complete tuinen. Duizenden kuubs groenafval hebben we afgevoerd, nog eens duizenden kuubs zand en grond verzet en een heleboel nieuwe planten en bomen geplant. We zijn zelf minder in de tuin gaan werken, maar wel keihard gaan werken aan het professionaliseren van onze diensten. We hebben ons verdiende geld geinvesteerd in een hoop extra gereedschap om klanten nog beter van dienst te zijn. Daarbij zijn we papierverspilling tegengegaan door zoveel mogelijk digitaal te gaan werken, proberen we onze impact op het milieu verder te verkleinen en helpen we mensen die het niet kunnen betalen door 3 uur onderhoud per maand gratis weg te geven. We zijn inmiddels met zo’n 25 hardwerkende studenten elke dag in de tuin te vinden. Zonder deze sterke krachten zouden we niet zijn gekomen waar we nu zijn en daar zijn we ze erg dankbaar voor!

Studentenkracht
We wisten natuurlijk al lang dat onze studenten sterk zijn en veel in hun mars hebben, maar wisten jullie dat het vaak (on)betaalbare krachten bleken te zijn? Met enige regelmaat kwamen er namelijk ook aanvragen voor schilderwerk, sjouwwerk en andere niet tuin-gerelateerde klussen voorbij. Klussen die vaak het kenmerk ‘er zijn nog extra handen nodig’ hadden, maar ook wat lastigere klussen als het helpen met computerproblemen, het schilderen van betonmuren en het verhuizen van complete inboedels. Deze klussen, die we door onze verschillende achtergronden, opleidingen en ervaring telkens prima aan bleken te kunnen, hebben ertoe geleid dat we onze krachten breder gaan inzetten. Schoffelstudent krijgt er een grote broer bij: Studentenkracht! 

Ons doel wordt om particulieren en organisaties te helpen met het goed uitvoeren van klussen tegen een betaalbare prijs. Dat doen we door inzet van onze slimme en sterke studenten, efficient te werken en goed gebruik te maken van technologie. Klus te klaren? Tijd besparen? Onze Studentenkrachten staan in de startblokken om u te helpen!

Krachtige groet,

Fred en Martijn

0
Klussen succesvol afgerond
0
Studenten
0,1
Beoordeling van onze klanten