Over Studentenkracht

0
Klussen succesvol afgerond
0
Studenten
0,1
Beoordeling van onze klanten

Hoe het begon!
Studentenkracht is ontstaan vanuit Schoffelstudent, een Gouds bedrijf opgericht in 2010. Het initiatief van Martijn van Boven en Fred Vermeij is vanaf de oprichting uitgegroeid tot een volwaardig hoveniersbedrijf. Al honderden klanten hebben gebruik gemaakt van het betaalbare tuinonderhoud en tuinaanleg dat Schoffelstudent aanbiedt. Er is keihard gewerkt aan het professionaliseren van de diensten. Daarbij heeft Schoffelstudent oog voor milieu en medemens; wij streven naar een papierloze werkomgeving en geven maandelijks drie uur tuinonderhoud cadeau aan mensen die wel een extraatje kunnen gebruiken.

Studentenkracht
Schoffelstudent bestond in 2015 inmiddels uit zo’n 30 hardwerkende studenten. Regelmatig werd ook de vraag gesteld of we andere klussen konden doen: schilderwerk, sjouwwerk en andere niet-tuin gerelateerde klussen. Deze klussen, die we door onze verschillende achtergronden, opleidingen en ervaring telkens prima aan bleken te kunnen, hebben ertoe geleid dat we onze krachten breder zijn gaan inzetten. Daarmee was Studentenkracht, de grote broer van Schoffelstudent geboren!

Klussen die we doen? Schilderwerk, sjouwwerk, computerhulp, algemene klussen en uiteraard tuinwerk. Zowel particulieren als bedrijven kunnen op onze studenten vertrouwen.

Het doel van Studentenkracht is om particulieren en organisaties te helpen met het goed uitvoeren van klussen tegen een betaalbare prijs. Dat doen we door inzet van onze slimme en sterke studenten, efficiënt te werken en goed gebruik te maken van technologie. Klus te klaren? Tijd besparen? Onze Studentenkrachten staan in de startblokken om u te helpen!

Speciale verzoeken of grote klussen? Wij helpen u graag!

Adres:
Ambachtsstraat 27
2802 AM Gouda

Telefoonnummer: 0182 – 20 58 60
Email: Info@studentenkracht.nl
WhatsApp: 06-10400926

Particulieren en organisaties helpen met het goed uitvoeren van klussen tegen een betaalbare prijs.
Door inzet van studenten, gebruik te maken van technologie en efficiënt te werken willen we het betaalbaar laten uitvoeren van klussen mogelijk maken voor iedereen in de Randstad.

Eerlijk
Betaalbaar
Behulpzaam
Persoonlijk
Kwaliteit
Efficiënt

Klus te klaren?

VRAAG EEN OFFERTE AAN!

Werkgebied

Studentenkracht is begonnen en gevestigd in Gouda. Door de snelle groei zijn wij nu actief in heel Zuid-Holland en voor grotere klussen ook in de omliggende provincies. Heeft u hier vragen over? Twijfel niet en neem zeker even contact op.

Diensten

Studentenkracht helpt u graag met uw tuinwerkzaamheden, verhuiswerkzaamheden, kluswerkzaamheden en verfwerkzaamheden. Daarnaast bieden wij ook graag ondersteuning aan uw organisatie of onderneming.

Media

Studentenkracht verschijnt af en toe in de media. Heeft u deze items al gezien?

Partners

Studentenkracht werkt samen, door krachten te bundelen komen we verder. Zo werken we samen met vakmannen om specialistisch werk uit te voeren en met goede en betrouwbare leveranciers.