Betaalbaar verhuizen?

VRAAG EEN OFFERTE AAN!
0
Klussen succesvol afgerond
0
Studenten
0,1
Beoordeling van onze klanten

Kosten verhuizing: wat kost een verhuizing eigenlijk?

Verhuizen kan leuk zijn, maar veel mensen vinden dat pas als ze het meeste uit kunnen besteden. Dat is dan ook gelijk de grootste kostenpost. Bij Studentenkracht kijken we bij het berekenen van deze verhuiskosten naar een aantal zaken. De belangrijkste drie: kosten verhuiswagen, het salaris van de Sjouwstudenten en de brandstofkosten. Daarnaast maakt u natuurlijk de kosten voor verhuisdozen en dergelijke. Om de kosten van een verhuisfirma te berekenen is het dus met name de vraag wat uw verhuizer voor prijs rekent. Dat is dan ook de reden dat Studentenkracht kiest voor betaalbaarheid.

Bijzondere goederen: verhuizen piano kosten (of koelkast / diepvriezer)

Voor het verhuizen van een piano, vriezer of koelkast heeft u flinke spiermassa nodig. Zeker als u de artikelen naar een hoger- of lagergelegen verdieping wilt vervoeren. Met onze sterke Sjouwstudenten komen we een eind, maar regelmatig kiezen wij ervoor een hulpmiddel te gebruiken. Denk hierbij aan speciale attributen om met een zwaar appraat tegen een trap op te lopen.

Al met al: wat kost een verhuizing ongeveer?

Natuurlijk spelen allerlei zaken hierbij een rol: wie pakt wat in en op welke termijn wilt u verhuizen? Tevens is het afhankelijk van de locatie. Een verhuizing bij de Amsterdamse grachten is nou eenmaal lastiger dan een verhuizing in een kleinere stad zoals Gouda. Er is echter wel een gemiddelde investering vast te stellen. Die ligt tussen de €500,- en €1000,- bij een 3 persoonshuishouden. Daar komt wel nog €10,- tot €150,- bij voor materialen zoals verhuisdozen, tape, stretchfolie, noppenfolie en stortzakken (voor bijvoorbeeld speelgoed of schoenen).

Waarom? Daarom!

  • Betaalbaar verhuizen voor iedereen
  • Speciaal geselecteerde, enthousiaste Sjouwstudenten
  • Vlotte en duidelijke communicatie
  • Snel en vrijblijvend een heldere offerte
  • Inzetbaar voor zowel grote als kleine verhuizingen

Zo werkt Sjouwstudent:

1. Contact

Neem contact op!

2. Datum

We plannen een schikkende datum!

3. Uitvoering

Wij voeren de klus uit volgens de afspraken!

4. Betaling

De factuur ontvangt u binnen een week na uitvoering

Nog meer informatie over verhuizen?

Bekijk ook eens onze verhuizen checklist, de pagina speciaal voor bedrijfsverhuizingen en de kosten die zoal bij een verhuizing komen kijken. Of misschien wilt u wel een diepvriezer verhuizen? Of een waterbed?

Een klant aan het woord

Klus te klaren?

VRAAG EEN OFFERTE AAN!

Portfolio