We zijn Studentenkracht in 2015 gestart naast Schoffelstudent omdat we zoveel meer deden dan alleen hoveniersdiensten. We deden al regelmatig schilderwerk, verhuizingen en we hielpen bedrijven een handje. Dit jaar zijn we steeds vaker de betrouwbare partner geworden die uit werk uit handen neemt voor bedrijven. Samen zorgen we ervoor dat de deadline wél gehaald wordt. Zo helpen we met materialen sjouwen en opruimen van bouwplaatsen, doen we klein sloopwerk, assisteren we vakmannen bij hun werkzaamheden, verhuizen we kantoormeubilair en… doen we nog veel meer om bedrijven tijd en geld te besparen.

Bouwplaats in Dordrecht
Zo hebben we in Dordrecht geholpen bij de verbouwing van de Makro. We hebben het bouwbedrijf ondersteund met het opruimen van de bouwplaats. Het overgebleven puin en afval hebben we opgeruimd en honderden vierkante meters stofvrij gemaakt met onze bouwstofzuiger.

Basisschool de Bijenkorf
We werden voor de zomer benaderd door Basisschool de Bijenkorf uit Gouda of we een offerte wilden uitbrengen voor de interne verhuizing. Op de eerste afspraak hebben we de wensen besproken en is er in overleg een plan opgesteld. Een interne verhuizing vraagt vaak om een goed doordacht plan, waarbij efficiëntie een belangrijke rol speelt. Het doel is natuurlijk om alles maar een keer in handen te hebben voor het op de goede plek staat. Vooraf hebben we 350 dozen aangeleverd die door docenten en vrijwilligers zelf gevuld zijn. De dozen zijn achteraf weer opgehaald, want die kunnen natuurlijk weer opnieuw gebruikt worden. In dit specifieke geval moest er ook rekening gehouden worden met andere werkzaamheden in het pand, dus zijn we op verschillende dagen met deelprojecten aan de slag gegaan. Geen probleem, dankzij onze flexibele studenten.

Schilderklus winkelpand Gouda
Voor Second Hand Interior, een nieuwe woonwinkel in hartje Gouda mochten we de gevelkozijnen schilderen. De winkel was inmiddels al ruim een half jaar open, maar de sporen van de vorige winkel waren nog zichtbaar op het schilderwerk. Met een nieuw laagje verf ziet de winkel, die van binnen ook zeker de moeite waard is om even langs te gaan, er weer fris en strak uit.

Marketing & Administratie
Voor diverse bedrijven verzorgen wij nu marketing en administratiewerkzaamheden. Dit doen we al jarenlang zelf met succes dus waarom zouden we daar anderen niet mee helpen 😉

Heb (of ken) je een bedrijf dat wel wat spierballen kan gebruiken? Let us know!

Bekijk hier ook de video van het terugblik op 2016: