Betaalbaar winkel of kantoor verhuizen?

VRAAG EEN OFFERTE AAN!
0
Klussen succesvol afgerond
0
Studenten
0,1
Beoordeling van onze klanten

Bedrijfsverhuizing? Nu betaalbaar je bedrijf verhuizen!

Gefeliciteerd! Je hebt hét ideale pand gevonden voor uw situatie. Na de champagne en confetti is het natuurlijk zaak om de praktische zaken te regelen. En dan komt onze enthousiaste Sjouwstudent in beeld.

Je bedrijf verhuist: impact op de omzet

Een bedrijfsverhuizing heeft impact. Niet alleen omdat een gemiddeld kantoor of winkel met inventaris een hoop kennis en kunde wat betreft vervoer en opslag vraagt, maar ook vanuit commercieel oogpunt. Het is bij het verhuizen van een bedrijf belangrijk dat dit zo min mogelijk impact heeft op de omzet en doelstellingen.

Winkel of kantoor verhuizen: de planning

Bij een winkel of kantoor is het handig als we bekend zijn met de hoogte, breedte en lengtematen van de ruimtes die verhuist dienen te worden. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de ruimtes waar de inventaris heen moet. Ook de maat van deuren is van invloed op de planning. Immers: bij het verhuizen van kasten scheelt het nogal of die compleet door een deur passen of gedemonteerd moeten worden. We doen voor we starten dan ook altijd een inventarisatie van uw pand en de te verhuizen spullen. Gemiddeld kunnen we binnen 2-4 weken opdraven voor een verhuizing.

Uw bedrijf verhuist: wat is er zoal nodig

Natuurlijk kunnen wij de verhuisdozen leveren. Net als tape en een labelwriter. Afhankelijk van de situatie, is het ook mogelijk een verhuislift in te zetten. Officieel moet hiervoor een objectvergunning aan worden gevraagd, maar voor korte tijd is er vaak de mogelijkheid om dit zonder deze vergunning plaats te laten vinden. Op basis van onze inventarisatie zal hierin een voorstel worden gedaan.

Waarom? Daarom!

  • Betaalbaar verhuizen voor iedereen
  • Speciaal geselecteerde, enthousiaste Sjouwstudenten
  • Vlotte en duidelijke communicatie
  • Snel en vrijblijvend een heldere offerte
  • Inzetbaar voor zowel grote als kleine verhuizingen

Zo werkt Sjouwstudent:

1. Contact

Neem contact op!

2. Datum

We plannen een schikkende datum!

3. Uitvoering

Wij voeren de klus uit volgens de afspraken!

4. Betaling

De factuur ontvangt u binnen een week na uitvoering

Nog meer om te verhuizen?

U weet nu wat we voor u kunnen betekenen aangaande de verhuizing van uw bedrijf. Bekijk ook eens onze checklist voor verhuizingen en de kosten die bij een verhuizing komen kijken.

Een klant aan het woord

Klus te klaren?

VRAAG EEN OFFERTE AAN!

Portfolio