Project Description

Magazijnkrachten assisteren met tellen en tillen (+ video)

Daar stonden ze dan, tussen het badschuim, de haargel en de tandpasta. De magazijnkrachten van Studentenkracht, voor een paar dagen dan. Onze mannen versterkten namelijk een aantal dagen het magazijnteam van Van der Tang Trading B.V., een groothandel in drogisterij artikelen.

Wat ze daar deden? Het magazijn aanvullen met producten, de producten tellen en invoeren in een systeem. Een klus die zowel precisie als conditie vereiste, maar onze studenten zijn in topvorm.

Het is niet de eerste keer dat we een bedrijf helpen. Regelmatig verlenen we onze diensten aan bedrijven die wat extra handjes nodig hebben. Handig voor hen en wij komen nog eens ergens binnen! Onze sterke mannen en vrouwen kunnen van alles: sjouwen, klussen, verhuizen, administreren en nog meer. Wij zoeken de juiste persoon voor de juiste klus.

Magazijnkracht student

Het eindresultaat

Het resultaat mag a zijn (ja, die moest gemaakt worden). Het magazijn is weer gestructureerd en de voorraad staat in het systeem. De jongens kwamen fris en fruitig terug van al die luchtjes en middeltjes.

Kunnen onze mannen u ook helpen met een soortgelijke of juist een heel andere klus? Neem eens contact op. Dan praten we graag met u verder over de mogelijkheden.

Magazijnkrachten assisteren
Magazijnkrachten student
Magazijnkracht in actie

Video

Check hieronder de beelden van deze klus!