Project Description

Onze krachten zijn afgelopen week aan de slag gegaan bij een basisschool in Gouda. Wij zijn door de basisschool gevraagd om ondersteuning te bieden bij het verhuizen van de lokalen. Wij hebben de verhuisdozen geleverd en vervolgens heeft de school zelf alle spullen ingepakt en de dozen gelabeld.

Wat moest er gebeuren bij deze verhuizing?
Omdat er verschillende lokalen opgeknapt werden, moesten de lokalen worden leeggehaald en de klassen indeling is ging ook veranderen. Aan de hand van het draaiboek hebben onze studenten deze klus aangepakt. Door het draaiboek ging het verhuizen van de lokalen vrij soepel. We zijn een kleine week bezig geweest met drie man en dat viel keurig binnen de planning.┬áBij het verhuizen hebben we gebruik gemaakt van zogenoemde ‘hondjes’, wagentjes waarmee klein meubilair makkelijk te verplaatsen is.

Afronding
Nadat het grootste werk gedaan was hebben we nog een keer geholpen met het verhuizen van enkele meubelen en de bibliotheek. Toen was de schoolvakantie bijna voorbij, hebben wij de 300 dozen weer opgehaald en was de basisschool weer helemaal klaar voor het ontvangst van de kinderen!

Basisschool verhuizen

Ook hulp nodig bij uw verhuizing?

Neem contact op!

Leuk, jong bedrijf.
Er is veel mogelijk.
Afspraken worden goed nagekomen.
Personeel is zeer flexibel.
Er wordt echt hard gewerkt!

Basisschool De Bijenkorf, Basisschool de Bijenkorf